Park Centar

Изберете влез во мултифункционалниот комплекс Park Centar во кој сакате да разгледате понуда на станови

ПОЧЕТОК НА ГРАДБА
2023

Park Centar идеална комбинација на модерно домување и шопинг уживање

21.567

Метри квадратни (m²)

2

Станбени ламели

81

Станови

150

Паркинг места

ГАЛЕРИЈА
SOPPING CENTER

Модерен шопинг центар со голем избор на магазини и забавни активности

14.000

Метри квадратни (м2)

Паркинг

Обезбеден паркинг простор за посетителите

Тоалети

Машки и женски тоалети + просторија за мајки со бебиња

Food Court

Оддел за храна и пијалок

Брендови

Светски познати марки на брендови за облека и обувки

Дрогерии

Светски познати дрогерии и парфимерии

Кино сали

Современи кино сали

Контакт

Нашиот тим е секогаш подготвен да одговори на вашите прашања!

Локација

ул. Илија Николовски Луј - Стара касарна, Битола

E-mail

contact@parkcentar.mk

Телефон

(+389)71 815 015

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ!

Со пополнување на формата испрати порака до нашиот тим!

АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА
agent1

Дејан Митев

Консултат за имоти во ДелтаИН

Моб: (+389) 71 815 015

Тел: (+389) 47 615 090

Email: deltain2018@outlook.com

Претплатете се за повеќе информации

Со кликнување на копчето “испрати”, се согласувате да добивате известувања од страна на Parkcentar во вашата електронска пошта

Park Centar.

Запратете не и бидете во тек со сите
случувања за комплексот Park Centar